Rotterdam Unlimited 2020 focust op straatparade

Rotterdam Unlimited 2020 zal eenmalig in bescheiden vorm gerealiseerd worden. Met het Hofplein, de Coolsingel en de Schiedamsedijk ligt vrijwel het gehele evenemententerrein op de schop. Mede om deze reden zal een aangepaste variant van Rotterdam Unlimited van 21 t/m 25 juli 2020 plaatsvinden in het centrum van de stad.

Opzet Rotterdam Unlimited 2020

Voor het evenement zullen dit jaar geen openluchtpodia, geen festivalmarkt (mercado) en geen cateringvoorzieningen verrijzen op de Coolsingel. Ook de Battle of Drums is genoodzaakt een jaar over te slaan.

De Zomercarnaval Straatparade, de publiekstrekker van Rotterdam Unlimited, zal wel plaatsvinden op zaterdag 25 juli. De feestelijke optocht start vanaf Blaak. Vervolgens trekt de parade door de Witte de Withstraat via Eendrachtsplein, Westblaak, Karel Doormanstraat, Weena en de Coolsingel om weer te eindigen op Blaak. Ook zal er live programma zijn in De Doelen, in de Doelen Studio, het Centraal Station en Stationsplein. Tevens kan je veel pop up optredens verwachten in de binnenstad.

De exacte route van de Straatparade is hier te vinden.

In de loop van het voorjaar maakt de organisatie de programmering van Rotterdam Unlimited 2020 bekend.

deel dit bericht