Bokoesam op Rotterdam Unlimited Zomercarnaval

Rotterdam Unlimited Zomercarnaval komt eraan! We brengen je op de hoogte van het laatste nieuws en kondigen de eerste namen aan van het podiumprogramma.

Podiumprogramma
De podia zetten weer een dik gevuld, eclectisch en uiterst dansbare line up neer, van Rotterdams talent en nationaal succes naar internationale artiesten van ver over de landsgrenzen. Als perfecte opener van een lang en zinderend weekeinde komt Bokoesam naar Rotterdam Unlimited Zomercarnaval om een feestje te maken! De salsa uitsmijter wordt gevormd door de Cubaanse vrouwen van Orquesta Anacuona, een mix van genres én nationaliteiten wordt gevormd door Kaan Deniz, Surinaamse gezelligheid door Sabroso en een hele speciale artiest, namelijk de beste rapper uit Oekraine: Alyona Alyona.

A postcard from Ukraine
Dit jaar is Rotterdam Unlimited Zomercarnaval erin geslaagd de bekendste rapper uit de Oekraïne te strikken. Rotterdam Unlimited Zomercarnaval wil een hart onder de riem steken van de maar liefst 65 duizend vluchtelingen die in ons land verblijven en hen trakteren op een kort moment van ‘thuis’: A Postcard from Ukraine.

Meer programma volgt later. Houd de kanalen van Rotterdam Unlimited Zomercarnaval in de gaten.

Kandidaten Royalty Election
De kandidaten van de Zomercarnaval Royalty Election zijn bekend! Op zaterdag 8 juli strijden vier Queens en drie Kings tegen elkaar voor de titel Zomercarnaval Queen & King 2023.

  • Alicia Tavares Borges
  • Aldjo Rodriguez
  • Destiny Dors
  • Orwin Gomes
  • Sharicia Hasham
  • Wilson Gomes
  • Vanity Girigori

We stellen de zeven kandidaten graag aan je voor. De komende periode nemen we je mee in de voorbereidingen van de kandidaten op de Royalty Election. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven.

Koningsdag
Afgelopen Koningsdag mocht Rotterdam Unlimited Zomercarnaval Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en de rest van de Koninklijke Familie verwelkomen in Rotterdam. Weken van voorbereiding gingen vooraf aan de succesvolle presentatie, waar eens te meer duidelijk werd hoe Zomercarnaval een echt feestje bouwt in Rotterdam. Het was nog vroeg, maar de heupen gingen al heel voorzichtig los.

Kijk hier de samenvatting van het feest.

Volgorde Straatparade
Heb jij hem al gespot? De volgorde van de Straatparade is bekend. Op 29 juli zullen maar liefst 38 wagens door de straten van Rotterdam bewegen! Ben jij benieuwd wanneer welke wagens voorbijkomen? Klik dan hier voor de volgorde.

Rotterdam Unlimited Zomercarnaval
Van 25 tot en met 29 juli 2023 is het weer feest in de binnenstad van Rotterdam. Naast het podiumprogramma is het iconische Zomercarnaval één van de hoogtepunten van Rotterdam Unlimited Zomercarnaval. Op vrijdag 28 juli staan de grootste Rueda de Casino, Warming Up en Lighting Parade op het programma. Op zaterdag 29 juli beweegt de Straatparade zich door het stadscentrum met 38 praalwagens en prachtige dansers en danseressen, natuurlijk aangevoerd door de King & Queen Zomercarnaval 2023. Ook keert de festivalmarkt Mercado terug op 28 en 29 juli. Naast de foodstands zijn er ook vele kraampjes met merchandising, kleding en snuisterijen uit meerdere culturen.

Facebook: https://www.facebook.com/rotterdamunlimited
Instagram: https://www.instagram.com/rotterdamunlimited/
Twitter: https://twitter.com/RdamUnlimited

deel dit bericht