Larisa en Gillian zijn de Queen & King Zomercarnaval 2024!

Afgelopen zaterdag, 6 juli, is Rotterdam Unlimited Zomercarnaval officieel van start gegaan met de Royalty Election. Tijdens de spannende finale werden Larisa Da Veiga en Gillian Jersun Gil door de jury uitgeroepen tot Queen en King Zomercarnaval 2024. Zij zullen op 27 juli de iconische Straatparade in het centrum van Rotterdam aanvoeren en zich het hele jaar inzetten als ambassadeurs van het Zomercarnaval.

Meet the Royalty!
Larisa, geboren en getogen in Rotterdam, heeft altijd al genoten van de glitter en glamour van het Zomercarnaval. Met Kaapverdische ouders voelde ze zich soms verloren tussen twee culturen. Nu heeft ze als Queen de kans om haar roots te omarmen en te vieren.

Gillian heeft van jongs af aan carnaval gevierd op Aruba. In 2013 begon hij als vrijwilliger en hielp hij met de carnavalsverkiezingen. Hoewel er op Aruba alleen Queens worden gekozen, greep hij de kans om in Nederland King te worden met beide handen aan. En met succes!

De Zomercarnaval Straatparade vindt plaats op zaterdag 27 juli vanaf 12:00 uur in het centrum van Rotterdam. Mis het niet! Kom langs en vier mee met Queen Larisa en King Gillian!

deel dit bericht