Rotterdam Unlimited presenteert Kay Slice, Jozay, Paul Middellijn & meer LIVE tijdens First Steps - 19 sept 2020

BREAKING NEWS! Zaterdag 19 september presenteert Rotterdam Unlimited LIVE latin, rap, hiphop & spoken word performances in de Doelen! Met niemand minder dan Kay Slice, Shirley Adney, Sarita Lorena, Paul Middellijn & RU ambassadeur Jozay. Gratis & voor niets.

Het programma is onderdeel van FIRST STEPS – een cultureel parcours door het hart van Rotterdam. Op één dag proef je van alle Rotterdamse festivals die het in het voorjaar en de zomer hebt moeten missen. Een unieke samenwerking tussen vele culturele Rotterdamse organisaties. Check voor meer info & het gehele programma www.firststepsrotterdam.nl.

Locatie:
de Doelen (hal), Schouwburgplein 50, 3012 CL Rotterdam
Tijd: 12:00-15:40 uur
Gratis toegankelijk!


LINE UP

Shirley Adney | veelbelovend Rotterdams talent

Shirley Adney is een 20 jarige alleskunner met stapels ambities, die ongelofelijk hard aan de weg timmert en het is maar een kwestie van weken of de rest van de wereld ontdekt deze superster-in-spe. Shirley is danser, van de groep MGNT van Future In Dance, maar ook in menig video clip van rappers die momenteel de hitlijsten domineren, zij is choreografe en dansdocente bij Future in Dance, zelfstandig ondernemer, influencer met maar liefst 268000 volgers, maar last but nog least is zij artiest, die haar eigen songs componeert en schrijft en deze performt of haar leven er vanaf hangt.

12:30 – 12:40 uur

Jozay | ambassadeur van Rotterdam Unlimited

De 24 jarige Jozay groeide op in een omgeving waar rap en hiphop niet dagelijks uit de speakers kwam. Maar door frequente bezoeken aan Rotterdam ontluikte een diepe voorliefde voor deze muziek. Vanaf dat moment is hij zich gaan verdiepen in rap en hiphop, is zijn eigen teksten en muziek gaan schrijven en de eerste optredens komen binnen.

In 2020 heeft hij zich ingeschreven voor de RU OPEN Talent Contest, die hij met vlag en wimpel won. Met trots presenteren wij dan ook dé ‘20/’21 ambassadeur van Rotterdam Unlimited: Jozay!

12:45 – 12:55 uur

Sarita Lorena | unieke verschijning met ongekende creativiteit

De eerste single van Sarita Lorena ‘On Top’ haalde in drie weken tijd maar liefst 500.000 views, maar haar hit samen met Ronnie Flex heeft inmiddels meer dan 5 miljoen streams en haar laatste track ‘Brum, Brum’ een collab met SXTEEN gaat hard. Niemand kan meer om haar heen!

13:00 – 13:15 uur

Kay Slice | hiphop kid with a Ghana soul

Kay Slice is een Soul/Hiphop artiest, scherp met de pen sterk met de mic. Kay (eerder frontman van Brandwerk) wisselt soepele flows moeiteloos af met aanstekelijke melodielijnen. Live word hij bijgestaan door zijn solide liveband. Als de schemering een soundtrack zou hebben zou het zo klinken.

13:25 – 13:55 uur

Paul Middellijn | een ode aan Rotterdam

Paul Middellijn woonde en mensenleven in Nederland en reisde vanuit de maasstad de wereld rond, verhalen achterna en tegemoet. In Rotterdam startte hij in begin 1990 de Equator Vertelschool en veranderde de naam in 1994 tot de Tori Academia. Via deze Academia trainde hij een generatie vertellers in Nederland en België, waarvan velen nu regelmatig de podia beklimmen en in de hoedanigheid van storyteller.

14:00 – 14:15 uur

deel dit bericht