Talent gezocht! Wie wint de RU OPEN Talent Contest 2020?

Wie wint de RU OPEN Talent Contest 2020 en wordt ambassadeur van Rotterdam Unlimited ’20-‘21?

Ondanks de huidige crisis waarin we ons bevinden en het feit dat festivals en feestjes geen doorgang kunnen vinden, vinden OPEN Rotterdam en Rotterdam Unlimited de ruimte om, juist nu, op zoek te gaan naar nieuw talent!

Rotterdam Unlimited en OPEN doen een gezamenlijk oproep aan de muzikale (urban) talenten in Rotterdam. Want jullie zijn met veel en jullie zijn goed! En wij hebben veel te bieden. Want de winnaar zal op zaterdag 25 juli een exclusief TV optreden verzorgen op OPEN Rotterdam ten tijde van de Rotterdam Unlimited 2020 FESTIVAL TV uitzending.

Wat kan je winnen?
1/ Live optreden uitgezonden tijdens uitzending RU 2020 Festival TV
(uitzending 25/7/20 om 20:00 uur)
2/ Live optreden van 20 min. op een van de podia van Rotterdam Unlimited 2021
3/ Winnaar zal ambassadeur worden van Rotterdam Unlimited 2021
4/ Footage van de opnames van de act

Dan moet je het volgende doen:

Neem met je telefoon een filmpje op terwijl je - op je allerbest natuurlijk - je act presenteert. Ben je klaar en is het mooi geworden? Dan kan je het opsturen naar info@ducos.com.* Een zeer kundige jury zullen de inzendingen beoordelen op basis van muzikaliteit, presentatie en techniek.

Je kan je filmpje opsturen vóór 6 juli naar info@ducos.com Let op: je filmpje mag niet langer duren dan 3 minuten.

De finalisten worden bekendgemaakt op 7 juli 2020 via de sociale media van OPEN en Rotterdam Unlimited. Als je wordt uitgekozen door de jury dan speel je op 15 juli in de LIVE finale uitzending vanuit een n.t.b. locatie.

*Check hier de voorwaarden voor deelname.

Voor in je agenda:

- 6 juli: sluitingsdatum insturen filmpje
- 07 juli: bekendmaking vijf finalisten
- 15 juli: Finale RU OPEN TALENT CONTEST 2020 Live uitzending finale vanuit Theater Walhalla - op OPEN Rotterdam TV en Facebook OPEN Rotterdam en Rotterdam Unlimited
-25 juli: Rotterdam Unlimited FESTIVAL TV Te zien op OPEN Roterdam TV (incl. winnende optreden)

Ambassadeur van deze contest is rapper Lii, de onbetwiste winnaar van de eerste editie van RU Open Talent Contest in 2019. Lii is een Rotterdamse rapper die zich meer dan staande wist te houden op het podium, tussen optredens van Frenna en Femi Kuti & The Positive Force. Check hier het hele interview van Lii bij FunX (18 juni 2020)

LII: "NADAT IK RU OPEN TALENT CONTEST HAD GEWONNEN, KREEG IK AANBIEDINGEN VAN LABELS"

Check hier het hele interview van Lii bij FunX (18 juni 2020).

* OPEN Rotterdam en Rotterdam Festivals hebben de handen ineen geslagen om het festivalgevoel vast te houden en de festivals een mooie plek bij de Rotterdammers te geven, ook al kunnen we nu niet fysiek samen komen. Op festivaldagen is er OPEN Rotterdam FESTIVAL TV met compilaties, interviews, terugblikken, clips en registraties. Zo houden we samen het festivalseizoen in leven en in onze harten.

deel dit bericht