Word jij de King of Queen van Zomercarnaval 2021?

De inschrijving is geopend, je kunt je nu aanmelden voor de felbegeerde titel “King of Queen” van Zomercarnaval Nederland.

De alom bekende Queen Election is vernieuwd en zal voortaan te herkennen zijn onder de naam Zomercarnaval Royalty Election. Voor het eerst in de geschiedenis van Zomercarnaval kan er naast de titel van Queen Zomercarnaval, nu ook gestreden worden voor de titel King Zomercarnaval! Met de verandering worden de eerste stappen gezet naar meer inclusiviteit binnen de verkiezing. De verkozen kandidaten zullen één jaar lang de titel dragen van Queen & King Zomercarnaval.

Ben jij de gedroomde kandidaat, schrijf je dan nu in.
Wij zijn op zoek naar kandidaten met een leeftijd tussen de 18 en 35 jaar.
Kandidaten kunnen zich vanaf nu aanmelden tot en met 11 april 2021 door een mail te sturen naar ZRETEAM@ZOMERCARNAVAL.ORG

Na aanmelding op bovenstaand email adres sturen wij je een aanmeldingsformulier en een link naar de reglementen van de verkiezing, waarna wij samen met jou de officiële aanmelding stap voor stap zullen doornemen.

Programma
Na volledige inschrijving volgen een aantal trainingen en workshops waaronder bijvoorbeeld: “Personal Branding & Promotion”, “Styling en etiquette”, “Kennis van Zomercarnaval Rotterdam”, “How to behave as a Royalty”.

Dit is in aanloop naar de 1e ronde waarin de Royalty kandidaten zichzelf voorstellen door middel van een kort filmpje van max 2 minuten Het filmpje dient uiterlijk op 7 juni 2021 in het bezit te zijn van de Organisatie. Op 13 juni worden de ingestuurde video’s van de kandidaten aan een deskundige en onafhankelijke jury getoond en beoordeeld.

Op 27 juni vindt de 2e ronde (galakleding) plaats, dit onderdeel wordt gestreamd. De Royalty kandidaten presenteren zich in galakleding (dames in avondjurken en de heren in kostuum) met eventueel een carnavals touch en onder begeleiding van een presentator. Ook hier zal de vakjury de kandidaten beoordelen.

In de 3e ronde presenteren de kandidaten zich in carnavalskostuum, dit onderdeel wordt een heuse spektakel en vindt plaats op 10 juli in de Doelen. In deze ronde staan kostuum, show en performance met eventueel dansgroep (maximaal 6 pers.) centraal. Dit is het moment om te laten zien waarom jij de gedroomde Carnavals King of Queen bent.

De gekozen Queen en King zullen prominent aanwezig zijn op 31 juli tijdens de indoor Zomercarnaval Straatparade in de Arena van Rotterdam Ahoy en zullen daarna voor één jaar als ambassadeurs gezamenlijk als boegbeeld optreden van het Zomercarnaval Rotterdam. De Royalty’s gaan het evenement en de organisatie zowel in het binnen- als buitenland vertegenwoordigen.

deel dit bericht