Bereikbaarheid en reisinformatie


BEREIKBAARHEID
Tijdens Rotterdam Unlimited zijn er tijdelijk wegen afgesloten. Hieronder volgt algemene reisinformatie over de bereikbaarheid van Rotterdam Unlimited. In de aanloop naar de volgende editie volgt hier een overzicht met de afsluitingen en de bereikbaarheid van de nabijgelegen parkeergarages.

REISINFORMATIE

Tijdens Rotterdam Unlimited is het centrum voor een groot gedeelte niet toegankelijk voor autoverkeer. Het festival is het beste bereikbaar met openbaar vervoer.

MET DE TREIN
Rotterdam Unlimited is prima bereikbaar met de trein. Vanaf Rotterdam CS is het slechts enkele minuten lopen naar het festivalterrein.

PARKING
De beste manier om het festival te bereiken is met het openbaar vervoer. Klik hier voor een overzicht van parkeerlocaties nabij het centrum. Kijk voor meer informatie op www.parkereninrotterdam.nl.

MET DE METRO
Met metrolijn A en B richting Schiedam kunt u uitstappen bij halte Beurs
Met metrolijn C richting De Akkers kunt u uitstappen bij halte Beurs
Met metrolijn D richting Rotterdam CS kunt u uitstappen bij halte Stadhuis
Met metrolijn E richting Den Haag CS kunt u uitstappen bij halte Stadhuis
Denk aan het gebruik van een OV-Chipkaart.

MET DE BUS OF TRAM
De buslijnen en trams rijden tijdens Rotterdam Unlimited volgens aangepaste routes en dienstregelingen. Informatie inzake de aangepaste bus- en tram dienstregelingen kunt u hier verkrijgen.

MET DE FIETS
Naast de vele gratis fietsenstallingen in Rotterdam is het ook mogelijk om je fiets te stallen in de bewaakte fietsenstalling op Rotterdam CS, de Meent en de Binnenrotte.