za 29-07-2023
13:00 - 15:30
Stage 2

Rotterdam Unlimited Zomercarnaval brengt groepen mensen samen. Of het nu artiesten, organisaties of publiek zijn, Rotterdam Unlimited Zomercarnaval brengt verbondenheid.

Rotterdam Unlimited Zomercarnaval werkt samen met organisaties, lokaal en internationaal, om vernieuwend te zijn en waarde te creëren. Om deze reden is Rotterdam Unlimited Zomercarnaval blij om samen te werken met Levels TV. Zo bieden we jong, lokaal talent een podium op Rotterdam Unlimited Zomercarnaval.

House of Knowledge beoogt de positie van Rotterdamse jongeren op het podium en in de culturele sector te versterken door middel van muziek en persoonlijke ontwikkeling.

Rass King (13:00 - 13:20)
Rass King (voorheen bekend als Rass Motivated) is het muzikale alter ego van de Rotterdammer Sherandell Maynard. Met meerdere projecten under his belt is Rass zeker geen vreemde binnen de (inter)nationale reggae-scene. Daarnaast is hij als producer heel actief binnen de Nederlandse hiphopwereld

Des'Ray (13:30 - 13:50)
Sinds ze een pen in haar handen had, liet ze die niet meer los. Des’Ray probeert met haar zelfgeschreven teksten en unieke sound mensen in hun hart en ziel te raken. Zelf omschrijft ze haar stijl als eentje die nog niet bestaat, maar je tot in je tenen voelt.

AFRO (14:00 - 14:30)
AFRO is muziekproducer en DJ. hij is al op jonge leeftijd begonnen met het ontdekken van muziek, waarbij hij zichzelf drummen en beatboxen heeft geleerd. Op slechts 13-jarige leeftijd begon hij met het produceren van beats en leerde hij zichzelf piano spelen. Zijn carrière gaat als een raket en hij komt zijn talenten graag showen op Rotterdam Unlimited Zomercarnaval!

Kim Petite (14:40 - 15:00)
De opkomende Kim Petite staat bekend om maar krachtige stem en unieke stijl. Ze schrijft haar eigen nummers en werkt samen met een getalenteerde team om haar muzikale visie tot leven te brengen. Met haar talent en toewijding blijft ze groeien als artiest en staat haar een mooie toekomst te wachten.

Nat Francis (15:10 - 15:30)
Nat Francis is een getalenteerde Nederlandse rapper die bekend staat om zijn unieke flow en authentieke teksten. Met zijn scherpe woordspelingen en oprechte expressie weet hij luisteraars te pakken. Nat Francis belooft een opkomende kracht te worden in de Nederlandse rapscene. Komt dat zien!