za 29-07-2023
13:00 - 15:30
Stage 1

Rotterdam Unlimited Zomercarnaval brengt groepen mensen samen. Of het nu artiesten, organisaties of publiek zijn, Rotterdam Unlimited Zomercarnaval brengt verbondenheid.

Rotterdam Unlimited Zomercarnaval werkt samen met organisaties, lokaal en internationaal, om vernieuwend te zijn en waarde te creëren. Om deze reden is Rotterdam Unlimited Zomercarnaval blij om samen te werken met Levels TV. Zo bieden we jong, lokaal talent een podium op Rotterdam Unlimited Zomercarnaval.

Levels is een educatieplatform voor Urban Muziek in Rotterdam wat zich richt op talent, ontwikkeling, produceren en programmeren.

Pearl Ramos (13:00 - 13:30)
Pearl Ramos brengt een unieke mix van muziek, dans en energie. Dans mee op haar tropische beats, bewonder haar toffe choreografieën en geniet van haar veelzijdige muziek. Laat je meevoeren door Pearl en haar energieke stijl met Caribische invloeden!

Voeljefrai (13:40 - 14:10)
Dit multidisciplinaire gezelschap brengt een meeslepende unieke show naar Rotterdam Unlimited Zomercarnaval die je niet mag missen. Laat je verrassen door hun grensverleggende creativiteit en ga mee op een reis vol passie en energie.

Nyarko (14:20 - 14:50)
Ontdek de wereld van Nyarko. De rapper en actrice ging in 2020 viraal op Instagram met een freestyle en de rest is geschiedenis! Haar muziek weerspiegelt haar Ghanese achtergrond en Nederlandse opvoeding, welke samensmelten tot een uniek en dynamisch geluid.

Ruwhel & The Bigi Blues Band (15:00 - 15:30)
Deze Caribische hiphop-blues sensatie neemt je mee naar een rokerig bluescafé in het Caribisch gebied. Ze bewijzen dat eerlijke verhalen en feesten samen kunnen gaan en dat blues een veelzijdiger genre is dan gedacht. Met de soulvolle band word je even weggevoerd uit je eigen realiteit. Vergeet je dansschoenen niet bij deze energieke show!