vr 28-07-2023
19:10 - 19:40
Stage 1

Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring met Mr.Z en zijn 330 Madness Band op elk evenement! Ze hebben al indruk gemaakt in Taiwan-Taipei (Ministry of Sound), Brazilië, Spanje, Marokko, Turkije, Miami, het Verenigd Koninkrijk, Thailand, Duitsland, New York en het thuisland van Mr.Z, Suriname.

Laat je meevoeren naar het hart van het Caribisch gebied, van de carnaval in Trinidad & Tobago tot de sensuele Dancehall uit Jamaica. Hun optredens stralen positieve eilandvibes, gekte en ongeëvenaarde Caribische energie uit, allemaal vanuit eigen bodem maar internationaal geroemd. Ze hebben het podium gedeeld met artiesten als Sean Paul, Shaggy, Kevin Lyttle, Mohombi, Mr.Vegas, Gyptian, Machel Montano, JBoog en Beenie Man, om er maar een paar te noemen. De 330 Madness Band begeleidt ook Jamaicaanse supersterren zoals Mr.Vegas, Konshens en Elephant Man tijdens hun Europese tournees.

Wat Mr.Z en zijn band onderscheidt, is niet alleen hun vermogen om een feestje te bouwen, maar ook hun internationale geluid - een muzikaal spektakel vol energie. Ze belichamen het ware hart van het Caribisch gebied, waarbij Mr.Z vaak wordt vergeleken met een mix van Machel Montano, Sean Paul en Pitbull. Hun muziek is direct aanstekelijk en biedt een eersteklas ticket naar de eilanden.

Maak je klaar voor de gekte met Mr.Z & The 330 Madness Band: een bruisende mix van Urban, Dancehall en Soca, in de traditie van internationale supersterren als Shaggy, Machel Montano, Pitbull en Sean Paul.

Are you ready for madness?!