za 30-07-2022
13:55 - 14:10
Stage 2

SpaceStation is een collectief van diverse talenten die samen hun eigen style en sound creëren. Het gaat om het creëren van je eigen space. Niks is te ver wanneer je je richt op de sterren en de maan. SpaceStation is the base of operations en bestaat uit de volgende vier leden:

B!G T
B!G T is jonge, gedreven artiest die graag varieert in de soorten muziek die hij maakt: van R&B tot drill en trap. Sinds 2018 maakt hij serieus muziek en in 2020 heeft hij samen met RSF SpaceStation opgericht.

RSF

Ryan Fuljhari, ook wel bekend als RSF is een 21-jarige rapper/producer uit Hoogvliet. Door middel van zijn lyricale inhoud en baanbrekende producties brengt hij zijn articiteit naar de buitenwereld. Op zijn weg naar de top heeft hij B!G T leren kennen. Samen hebben zij SpaceStation opgericht om hun gezamenlijke doel (het bereiken van de sterren en de maan) te realiseren.

Axel
Axel is een hiphop en R&B artiest die muziek maakt met als doel emoties te verwerken en daarmee in zijn teksten een diepere boodschap te verwerken. Deze boodschap brengt hij met veel passie, leuke melodieën en vocalen.

Flav
Flav is een 21 jarige Rotterdamse artiest wiens muziek vaak wordt geïnspireerd door Amerikaanse flows. Hij maakt muziek in verschillende genres zoals trap, rock, soul en nog veel meer.